Se underfilene.

VI SØKER FÒRVERTER !

Det vil være behov for flere forvertsfamilier framover, så kan dette være noe for deg, ta kontakt!!

Vi vil trenge forvertfamilier til hunder framover, både hanner og tisper.


Kan tenke deg å være forvert, vil vi bli glade for en mail fra deg.

Som forvert "får" du en valp  eller en unghund hund fra oss mot at vi får bruke denne i avl for et  på forhånd avtalt antall kull eller en avtalt oppnådd alder på hunden. Hunden står i denne perioden med meg som eier. 
Hvilke kostnader som dekkes av meg blir vi enige om og blir tatt med i kontrakten. Det vil i utgangspunktet være kostnader for å få hunden godkjent for avl.

Vi legger vekt på et godt samarbeid og bestreber å gjøre avtaler som er gunstige for oss begge.  Vi legger også vekt på at hunden ses på som sin av forverten......du skal ikke gå på nåler fordi det er min hund.  Bare kontrakten oppfylles, og vi har en god dialog skal vi begge se på hunden som din. Helt enkelt fordi det er det beste for alle parter - og spesielt for hunden.

Når antall kull er gitt, eller avtalt alder er oppnådd, vil det gjøres et eierskifte hvor hundens eier blir deg. Fra nå er hunden helt og fullt din.

Vi har i dag 9 forvertsfamilier og vi er kjempefornøyde med denne løsningen.
Om ønskelig formidler vi kontakt med dem.

Så....høres dette ut som noe for deg, ta kontakt, så går vi gjennom detaljene.

Å gjøre en  forvert avtale skal være positivt både for deg, meg og hunden.  Vi lager avtaler som alle er fornøyde med og forventer en god og positiv kontakt framover i avtaleperioden.