Din overskrift

Min hjemmesideleverandør har blitt overført til nytt selskap og jeg sliter med å få oppdatere siden min. Jeg har bedt om support, men dette er så vrient at jeg får ikke oppdatere eller redigere slik jeg ønsker. Underfilene hvor planlagte kull er borte . Søkk vekk. går du inn på dem som står i dag stemmer de ikke. Jeg har måttet bytte hanner på de neste kullene da de tiltengte ble øyelyst med sykdom på øynene og derfor ikke avlbare. Har funnet nye friske, men får altså ikke oppdatere dette.

Skal starte å lete etter ett mer brukervennlig hjemmesidefirma sånn at jeg kan redigere og oppdatere løpende, men det blir ikke tid før disse valpene jeg har nå er reist. 


Jeg har ett valpekull som er 5 uker i dag. 2 flotte guttevalper er ledige.


Videre har jeg flereplaner utover, så er du interessert ta da kontakt på mail til keiserkrona@hotmail.com

Dersom jeg ikke blir klarert for åkrysse grense uten karantene blir hun paret med min Keiserkrona's Niilas.  Blir det sånn oppdateres hjemmesiden,

Enn så lenge satser vi på drømmekullet Misi&Samos.

(juli-21)

VI HAR FLYTTET FRA VALNESFJORD TIL ERIKSTAD /FAUSKE.           

     
Jeg må bare beklage at hjemmesiden ikke er mer utfyllende enn den er, men data/kontorarbeid er kraftig nedprioritert for tiden. Dette både på grunn av tiden det tar å finne de beste kombinasjoner for kullene våre og på grunn av sykdom i familien som krever sitt. Jeg passer på å oppdatere når paringer er gjort, når vi vet sikkert at tispa er drektig og når valpene er født. (okt-19)    


Reidi er nå Norsk utstillings champion (sept-16)    

Reidi fikk storcert og CACIB på NKK-utstillingen i Trondheim. Lite-gullet til mor!  (juli-15)
   

Nå har vi trålet land og strand etter drømmeprinsen til Cappella-mora vår, og laaangt inni de Finske skoger bor prinsen! Lykken smiler! Blir et drømmekull!  (febr-15)